Fördelar

Det finns en hel del fördelar med att spela bingo på nätet om man jämför med att spela i bingohall eller att helt enkelt inte spela alls. Bingo är ett riktigt roligt spel, så tveka inte, prova på det du med!

Funktioner

Till att börja med så finns det massor av roliga funktioner att använda när man spelar bingo på nätet. Både sådana som underlättar spelandet och sådana som helt enkelt gör det lite roligare att spela bingo.

Vi börjar med den funktion som vi på redaktionen gillar allra mest; ”Autodaub” även kallad ”Automarkering”. Det är en knapp eller ruta man kan klicka på eller kryssa i bredvid sitt spel. När man gjort det så kommer spelet självt att hålla reda på dina brickor åt dig i spelet. Du behöver alltså inte oroa dig för att hålla koll på alla dina nummer samtidigt vilket gör att du utan stress kan köpa fler brickor till samma spel. I slutändan kan det ju till och med öka dina vinstchanser. Samtidigt som du spelar kan du sedan göra precis vad du vill, du kan spela andra småspel som finns på bingorummet eller varför inte hänga i bingochatten. Där kan du inte bara vara social med andra spelare utan även spela chattspel som ger chansen till ännu fler vinster.

Vidare brukar det även finnas en funktion som heter ”kom i kapp” eller liknande. Den använder du om du valt att själv hålla koll på dina nummer men inte lyckats få med alla nummer. Då klickar du på knappen och vips så har du kommit i fas med dragningen igen, hur enkelt som helst. Dessutom har du generellt sett mycket bättre överblick på dina bingobrickor när du spelar på nätet.

Socialisera mera!

Det finns dem som säger att det inte skulle vara socialt att spela bingo på nätet men helt ärligt, dem måste vara både blinda och döva. När man spelar i en bingohall så måste man vara tyst under dragningarna för att alla ska kunna höra vilka nummer som dras. Enda chansen man har att umgås är mellan dragningarna i caféet som hör till. När du spelar på nätet kan du vara precis hur social du vill och speciellt under dragningarna. Till varje bingospel finns det nämligen alltid en chatt. Där kan du lära känna nya människor, prata med dina vänner och spela chattspel. Dessutom finns där alltid en chattmoderator som ser till att det är en trevlig ton i chatten, som svarar på dina frågor och som håller i chattspelen. På många av de större bingorummen hittar du även bloggar, gästböcker och chattforum. Så att säga att det inte är socialt att spela bingo online, det är bara verklighetsfrånvänt.

Arkiv

Bookmarks