Så gör man

Att starta ett medlemskonto på ett bingorum online och börja spela är inte speciellt svårt, inte heller tar det särskilt lång tid. De flesta bingorum är väldigt bra utformade och användarvänliga, alla ska ju kunna spela bingo och tycka att det är roligt! Här tänkte vi i alla fall gå igenom steg för steg hur det brukar gå till när man vill spela bingo på nätet. För dig som trots allt känner dig lite osäker på hur man gör. Om man inte är en van datoranvändare så kan det mesta kännas lite läskigt men det ska vi göra något åt.

Börja med att surfa runt lite på nätet, sök på bingo/spela bingo så kommer du att hitta mängder med bra bingorum att spela på. Det bästa är att på många av dem kan man provspela gratis. Antingen genom att man får en liten slant för att man blir medlem eller genom att det går att spela på skoj för låtsaspengar. På det sättet kan du få en liten känsla för hur det är att spela på just det bingorummet. Tänk efter om du vill spela på ett bingorum där det enbart finns bingo eller om du vill spela på ett bingorum där det finns mer att välja mellan, både spelmässigt och underhållningsmässigt.

Så var det dags att bli medlem, det är nämligen så att för att man ska kunna spela på ett bingorum behöver man ha ett medlemskonto. Det är inte svårt alls, leta upp var på startsidan du ska klicka för att registrera dig. Det kan stå något i stil med; ”Bli medlem”, ”Registrera dig” etc. När du klickat där så brukar det komma upp ett litet formulär som du ska fylla i, det handlar om saker som namn, lite personuppgifter och ofta får man välja ett användarnamn och ett lösenord. De senare använder du sen för att logga in på bingorummet när du vill spela nästa gång. Nu var det så dags för att sätta igång med själva spelandet.

På det flesta bingorum får man en liten slant att börja spel för, det handlar då oftast om 50 kronor. Får man inte det så behöver du sätta in egna pengar för att spela på en gång. Det gör du enkelt genom att använda kreditkort, nätplånbok eller något av de andra alternativ som finns. Sedan klickar du dig in till spelen och väljer vad du vill spela. Det brukar finnas en sida med bra översikt på vilka spel som är igång, vilka som ska börja och hur vinstsummorna med jackpot ser ut och så vidare. Sedan är det bara att spela, chatta och ha roligt!

Är du intresserad av bingo i allmänhet och vill ha lite rolig kuriosa? Besök Bingodrottningen.se!

Arkiv

Bookmarks